Karpin jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Ruskista sipulit voissa ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää mausteet ja viimeisenä tuorejuusto.

Paista toisella pannulla n. 1cm paksuisia kesäkurpitsaviipaleita voissa molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsat ja jauheliha päällekkäin uunivuokaan ja lisää juustoraaste päälle.

Paista 20 min 225 asteessa tai kunnes pinta on ruskeaa.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 130g288kcal22.8g0g22.1g0g
Tomaattisose tomaattipyree 9g6.9kcal0.4g1.2g0g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk80g22kcal0.5g4.2g0.2g1.1g
Basilika, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.2kcal0g0.1g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi2.2g6.2kcal0.2g0.2g0.5g0g
Pippurinen tuorejuusto (Pirkka), annos 10g15g27kcal0.7g0.8g2.3g0.6g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 160g29kcal0.9g4g0.6g1.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa56g168kcal12.9g0g12.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana992g1272kcal78.8g26g93.4g7.4g
Valittu annoskoko496g636kcal39.4g13g46.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna248g318kcal19.7g6.5g23.4g1.9g
Arvot/100g100g128kcal7.9g2.6g9.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243715