Karpin jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Ruskista sipulit voissa ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää mausteet ja viimeisenä tuorejuusto.

Paista toisella pannulla n. 1cm paksuisia kesäkurpitsaviipaleita voissa molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsat ja jauheliha päällekkäin uunivuokaan ja lisää juustoraaste päälle.

Paista 20 min 225 asteessa tai kunnes pinta on ruskeaa.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 195g432kcal34.2g0g33.2g0g
Tomaattisose tomaattipyree 14g10kcal0.6g1.7g0g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk120g32kcal0.7g6.4g0.2g1.7g
Basilika, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi3.3g9kcal0.3g0.2g0.8g0g
Pippurinen tuorejuusto (Pirkka), annos 10g23g41kcal1g1.3g3.4g0.9g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 240g43kcal1.3g6g1g1.7g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa84g252kcal19.3g0g19.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1488g1907kcal118.2g39g140.8g11.2g
Valittu annoskoko744g954kcal59.1g19.5g70.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna372g477kcal29.6g9.8g35.2g2.8g
Arvot/100g100g128kcal7.9g2.6g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243715