Karpin jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Ruskista sipulit voissa ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää mausteet ja viimeisenä tuorejuusto.

Paista toisella pannulla n. 1cm paksuisia kesäkurpitsaviipaleita voissa molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsat ja jauheliha päällekkäin uunivuokaan ja lisää juustoraaste päälle.

Paista 20 min 225 asteessa tai kunnes pinta on ruskeaa.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 260g576kcal45.5g0g44.2g0g
Tomaattisose tomaattipyree 18g14kcal0.8g2.3g0g0.2g
Tomaattimurska, 1 prk160g43kcal1g8.5g0.3g2.2g
Basilika, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.8g2.4kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi4.4g12kcal0.4g0.3g1g0g
Pippurinen tuorejuusto (Pirkka), annos 10g30g54kcal1.4g1.7g4.5g1.2g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 320g58kcal1.8g8g1.3g2.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa112g336kcal25.8g0g25.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1984g2543kcal157.8g52g187.4g14.4g
Valittu annoskoko992g1271kcal78.9g26g93.7g7.2g
Annoskoko puolitettuna496g636kcal39.5g13g46.9g3.6g
Arvot/100g100g128kcal8g2.6g9.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243715