Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 585g266kcal0.2g64.4g0.1g0.4g
Mansikka 293g136kcal1.5g24.6g0.6g5.6g
Sokeri 47g190kcal0g46.8g0g0g
Mannasuurimo 146g463kcal14.9g93.1g1.6g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2142g2110kcal33.2g457.8g4.6g22.2g
Valittu annoskoko1071g1055kcal16.6g228.9g2.3g11.1g
Annoskoko puolitettuna536g528kcal8.3g114.5g1.2g5.6g
Arvot/100g100g99kcal1.6g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243970