Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 669g304kcal0.3g73.6g0.1g0.5g
Mansikka 334g156kcal1.7g28.1g0.7g6.4g
Sokeri 54g217kcal0g53.5g0g0g
Mannasuurimo 167g529kcal17g106.3g1.8g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g2411kcal38g523g5.2g25.6g
Valittu annoskoko1224g1206kcal19g261.5g2.6g12.8g
Annoskoko puolitettuna612g603kcal9.5g130.8g1.3g6.4g
Arvot/100g100g99kcal1.6g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243970