Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 753g342kcal0.3g82.8g0.2g0.5g
Mansikka 376g175kcal1.9g31.6g0.8g7.1g
Sokeri 60g244kcal0g60.1g0g0g
Mannasuurimo 188g595kcal19.2g119.6g2.1g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2754g2713kcal42.8g588.2g6.2g28.4g
Valittu annoskoko1377g1356kcal21.4g294.1g3.1g14.2g
Annoskoko puolitettuna689g678kcal10.7g147.1g1.6g7.1g
Arvot/100g100g99kcal1.6g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243970