Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 84g38kcal0g9.2g0g0.1g
Mansikka 42g20kcal0.2g3.5g0.1g0.8g
Sokeri 6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Mannasuurimo 21g66kcal2.1g13.3g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g301kcal4.6g65.4g0.6g3.2g
Valittu annoskoko153g151kcal2.3g32.7g0.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna77g75kcal1.2g16.4g0.2g0.8g
Arvot/100g100g99kcal1.5g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243970