Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 836g380kcal0.3g92.1g0.2g0.6g
Mansikka 418g195kcal2.1g35.1g0.8g7.9g
Sokeri 67g272kcal0g66.8g0g0g
Mannasuurimo 209g661kcal21.3g132.9g2.3g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3060g3014kcal47.4g653.8g6.6g31.6g
Valittu annoskoko1530g1507kcal23.7g326.9g3.3g15.8g
Annoskoko puolitettuna765g754kcal11.9g163.5g1.7g7.9g
Arvot/100g100g99kcal1.5g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243970