Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 167g76kcal0.1g18.4g0g0.1g
Mansikka 84g39kcal0.4g7g0.2g1.6g
Sokeri 13g54kcal0g13.4g0g0g
Mannasuurimo 42g132kcal4.3g26.6g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g603kcal9.6g130.8g1.4g6.4g
Valittu annoskoko306g301kcal4.8g65.4g0.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna153g151kcal2.4g32.7g0.4g1.6g
Arvot/100g100g99kcal1.6g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243970