Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 293g133kcal0.1g32.2g0.1g0.2g
Mansikka 146g68kcal0.7g12.3g0.3g2.8g
Sokeri 23g95kcal0g23.4g0g0g
Mannasuurimo 73g231kcal7.5g46.5g0.8g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1071g1055kcal16.6g228.8g2.4g11.2g
Valittu annoskoko536g528kcal8.3g114.4g1.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna268g264kcal4.2g57.2g0.6g2.8g
Arvot/100g100g99kcal1.5g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243970