Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 334g152kcal0.1g36.8g0.1g0.2g
Mansikka 167g78kcal0.8g14g0.3g3.2g
Sokeri 27g109kcal0g26.7g0g0g
Mannasuurimo 84g264kcal8.5g53.2g0.9g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g1206kcal18.8g261.4g2.6g12.6g
Valittu annoskoko612g603kcal9.4g130.7g1.3g6.3g
Annoskoko puolitettuna306g302kcal4.7g65.4g0.7g3.2g
Arvot/100g100g99kcal1.5g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243970