Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 502g228kcal0.2g55.2g0.1g0.4g
Mansikka 251g117kcal1.3g21.1g0.5g4.8g
Sokeri 40g163kcal0g40.1g0g0g
Mannasuurimo 125g397kcal12.8g79.8g1.4g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1836g1809kcal28.6g392.4g4g19.2g
Valittu annoskoko918g904kcal14.3g196.2g2g9.6g
Annoskoko puolitettuna459g452kcal7.2g98.1g1g4.8g
Arvot/100g100g99kcal1.6g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243970