Juustokuorrutettu kalkkuna lohkoperunoilla

Ruskista kalkkunasuikaleet pannulla ja kaada ne voideltuun uuninkestävään vuokaan.

Valmista kastike.

Sulata voi ja sekoita siihen jauhot.

Lisää maito ja keitä seosta muutama minuutti.

Ota kattila pois levyltä ja sekoita kastikkeeseen juustoraaste ja munankeltuainen.

Mausta.

Kaada kastike lihapalojen päälle ja kuorruta uunissa 250 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 285 grammaa

Sakkeus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet,hunaja (broileri ja kalkkuna) (Hk ruokatalo oy), annos 450g360g432kcal64.8g6.1g16.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g24g175kcal0.2g0.2g19.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g55kcal1.6g11.2g0.2g0.6g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 240g64kcal7.9g7.4g0g0g
Pizza juustoraaste (Valio), annos 150g160g544kcal40g0g41.6g0g
Munankeltuainen (Kela 1989), annos 100g20g68kcal3.2g0g6.1g0g
Lohkoperunat, Rainbow320g416kcal6.4g70.4g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2280g3509kcal248.2g190.6g192.2g1.2g
Valittu annoskoko1140g1754kcal124.1g95.3g96.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna570g877kcal62.1g47.7g48.1g0.3g
Arvot/100g100g154kcal10.9g8.4g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244054