Juustokuorrutettu kalkkuna lohkoperunoilla

Ruskista kalkkunasuikaleet pannulla ja kaada ne voideltuun uuninkestävään vuokaan.

Valmista kastike.

Sulata voi ja sekoita siihen jauhot.

Lisää maito ja keitä seosta muutama minuutti.

Ota kattila pois levyltä ja sekoita kastikkeeseen juustoraaste ja munankeltuainen.

Mausta.

Kaada kastike lihapalojen päälle ja kuorruta uunissa 250 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 285 grammaa

Sakkeus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet,hunaja (broileri ja kalkkuna) (Hk ruokatalo oy), annos 450g90g108kcal16.2g1.5g4.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g6g44kcal0.1g0.1g4.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 60g16kcal2g1.9g0g0g
Pizza juustoraaste (Valio), annos 150g40g136kcal10g0g10.4g0g
Munankeltuainen (Kela 1989), annos 100g5g17kcal0.8g0g1.5g0g
Lohkoperunat, Rainbow80g104kcal1.6g17.6g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana570g877kcal62.2g47.8g48g0.2g
Valittu annoskoko285g439kcal31.1g23.9g24g0.1g
Annoskoko puolitettuna143g219kcal15.6g12g12g0.1g
Arvot/100g100g154kcal10.9g8.4g8.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244054