Juustokuorrutettu kalkkuna lohkoperunoilla

Ruskista kalkkunasuikaleet pannulla ja kaada ne voideltuun uuninkestävään vuokaan.

Valmista kastike.

Sulata voi ja sekoita siihen jauhot.

Lisää maito ja keitä seosta muutama minuutti.

Ota kattila pois levyltä ja sekoita kastikkeeseen juustoraaste ja munankeltuainen.

Mausta.

Kaada kastike lihapalojen päälle ja kuorruta uunissa 250 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 285 grammaa

Sakkeus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet,hunaja (broileri ja kalkkuna) (Hk ruokatalo oy), annos 450g180g216kcal32.4g3.1g8.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g12g88kcal0.1g0.1g9.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8g27kcal0.8g5.6g0.1g0.3g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 120g32kcal4g3.7g0g0g
Pizza juustoraaste (Valio), annos 150g80g272kcal20g0g20.8g0g
Munankeltuainen (Kela 1989), annos 100g10g34kcal1.6g0g3.1g0g
Lohkoperunat, Rainbow160g208kcal3.2g35.2g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1140g1754kcal124.2g95.4g96.2g0.6g
Valittu annoskoko570g877kcal62.1g47.7g48.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna285g439kcal31.1g23.9g24.1g0.2g
Arvot/100g100g154kcal10.9g8.4g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244054