Juustokuorrutettu kalkkuna lohkoperunoilla

Ruskista kalkkunasuikaleet pannulla ja kaada ne voideltuun uuninkestävään vuokaan.

Valmista kastike.

Sulata voi ja sekoita siihen jauhot.

Lisää maito ja keitä seosta muutama minuutti.

Ota kattila pois levyltä ja sekoita kastikkeeseen juustoraaste ja munankeltuainen.

Mausta.

Kaada kastike lihapalojen päälle ja kuorruta uunissa 250 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 285 grammaa

Sakkeus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet,hunaja (broileri ja kalkkuna) (Hk ruokatalo oy), annos 450g225g270kcal40.5g3.8g10.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.1g0.1g12g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.4g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 150g40kcal4.9g4.6g0g0g
Pizza juustoraaste (Valio), annos 150g100g340kcal25g0g26g0g
Munankeltuainen (Kela 1989), annos 100g13g43kcal2g0g3.8g0g
Lohkoperunat, Rainbow200g260kcal4g44g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1425g2193kcal155g119g120g0.8g
Valittu annoskoko713g1097kcal77.5g59.5g60g0.4g
Annoskoko puolitettuna356g548kcal38.8g29.8g30g0.2g
Arvot/100g100g154kcal10.9g8.4g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244054