Juustokuorrutettu kalkkuna lohkoperunoilla

Ruskista kalkkunasuikaleet pannulla ja kaada ne voideltuun uuninkestävään vuokaan.

Valmista kastike.

Sulata voi ja sekoita siihen jauhot.

Lisää maito ja keitä seosta muutama minuutti.

Ota kattila pois levyltä ja sekoita kastikkeeseen juustoraaste ja munankeltuainen.

Mausta.

Kaada kastike lihapalojen päälle ja kuorruta uunissa 250 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 285 grammaa

Sakkeus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet,hunaja (broileri ja kalkkuna) (Hk ruokatalo oy), annos 450g270g324kcal48.6g4.6g12.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g18g131kcal0.2g0.2g14.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.4g0.1g0.4g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 180g48kcal5.9g5.6g0g0g
Pizza juustoraaste (Valio), annos 150g120g408kcal30g0g31.2g0g
Munankeltuainen (Kela 1989), annos 100g15g51kcal2.4g0g4.6g0g
Lohkoperunat, Rainbow240g312kcal4.8g52.8g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1710g2632kcal186.2g143.2g144.2g0.8g
Valittu annoskoko855g1316kcal93.1g71.6g72.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna428g658kcal46.6g35.8g36.1g0.2g
Arvot/100g100g154kcal10.9g8.4g8.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244054