Pitza

Pohja sekoitetaan ja levitetään voidellulle pellille, saa jäädä löysäksi.

Paista jauheliha jne. Maun mukaan täytteitä ja juustoa.

Vähän juustoa/kevyempi juusto, vähemmän kaloreita.

Paista pohjaa n. 10 minuuttia 225 asteessa ensin, sitten n. 10 minuuttia täytteiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2940 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese 25g90kcal4.5g11.4g1.9g4.4g
Hiiva, 50g6.2g3.8kcal0.8g0.1g0g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Neljänviljanhiutale 7.5g25kcal0.8g4.4g0.3g0.9g
Ruispuurohiutale25g80kcal2.5g16.2g0.5g3.5g
Vehnäjauho, sunnuntai81g284kcal9.7g57.7g1.7g2.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 300g683kcal57g0g51g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g225g46kcal1.3g8.5g0.7g3.1g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g35g8kcal0.6g1.1g0.1g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz10g10kcal0.1g2.4g0g0.1g
Juusto, Valio arkijuusto100g330kcal27g0g24g0g
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0.1g0.1g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2940g3192kcal208.8g203.8g168.4g28.8g
Valittu annoskoko1470g1596kcal104.4g101.9g84.2g14.4g
Annoskoko puolitettuna735g798kcal52.2g51g42.1g7.2g
Arvot/100g100g109kcal7.1g6.9g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244670