Pitza

Pohja sekoitetaan ja levitetään voidellulle pellille, saa jäädä löysäksi.

Paista jauheliha jne. Maun mukaan täytteitä ja juustoa.

Vähän juustoa/kevyempi juusto, vähemmän kaloreita.

Paista pohjaa n. 10 minuuttia 225 asteessa ensin, sitten n. 10 minuuttia täytteiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2940 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese 170g612kcal30.6g77.6g13.1g29.8g
Hiiva, 50g43g26kcal5.6g0.5g0.2g0g
Vesi3401g0kcal0g0g0g0g
Neljänviljanhiutale 51g168kcal5.1g29.6g1.8g5.9g
Ruispuurohiutale170g544kcal17g110.5g3.4g23.6g
Vehnäjauho, sunnuntai553g1935kcal66.3g392.4g11.6g16.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2041g4644kcal387.8g0g346.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1531g311kcal9.2g58.2g4.6g21.4g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g238g55kcal4g7.6g1g0g
Vesi1020g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz68g70kcal0.6g16.4g0.1g0.8g
Juusto, Valio arkijuusto680g2245kcal183.7g0g163.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g34g248kcal0.3g0.3g27.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21715kcal1420.4g1386.2g1146.4g196.2g
Valittu annoskoko10000g10857kcal710.2g693.1g573.2g98.1g
Annoskoko puolitettuna5000g5429kcal355.1g346.6g286.6g49.1g
Arvot/100g100g109kcal7.1g6.9g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244670