Pitza

Pohja sekoitetaan ja levitetään voidellulle pellille, saa jäädä löysäksi.

Paista jauheliha jne. Maun mukaan täytteitä ja juustoa.

Vähän juustoa/kevyempi juusto, vähemmän kaloreita.

Paista pohjaa n. 10 minuuttia 225 asteessa ensin, sitten n. 10 minuuttia täytteiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2940 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese 75g270kcal13.5g34.2g5.8g13.1g
Hiiva, 50g19g11kcal2.5g0.2g0.1g0g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Neljänviljanhiutale 23g74kcal2.3g13.1g0.8g2.6g
Ruispuurohiutale75g240kcal7.5g48.7g1.5g10.4g
Vehnäjauho, sunnuntai244g853kcal29.2g173.1g5.1g7.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 900g2048kcal171g0g153g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g675g137kcal4g25.6g2g9.4g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g105g24kcal1.8g3.4g0.4g0g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz30g31kcal0.3g7.2g0g0.4g
Juusto, Valio arkijuusto300g990kcal81g0g72g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.2g0.2g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8820g9576kcal626.6g611.4g505.4g86.4g
Valittu annoskoko4410g4788kcal313.3g305.7g252.7g43.2g
Annoskoko puolitettuna2205g2394kcal156.7g152.9g126.4g21.6g
Arvot/100g100g109kcal7.1g6.9g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244670