Pitza

Pohja sekoitetaan ja levitetään voidellulle pellille, saa jäädä löysäksi.

Paista jauheliha jne. Maun mukaan täytteitä ja juustoa.

Vähän juustoa/kevyempi juusto, vähemmän kaloreita.

Paista pohjaa n. 10 minuuttia 225 asteessa ensin, sitten n. 10 minuuttia täytteiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2940 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese 85g306kcal15.3g38.8g6.5g14.9g
Hiiva, 50g21g13kcal2.8g0.2g0.1g0g
Vesi1701g0kcal0g0g0g0g
Neljänviljanhiutale 26g84kcal2.6g14.8g0.9g2.9g
Ruispuurohiutale85g272kcal8.5g55.3g1.7g11.8g
Vehnäjauho, sunnuntai276g967kcal33.2g196.2g5.8g8.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1020g2322kcal193.9g0g173.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g765g155kcal4.6g29.1g2.3g10.7g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g119g27kcal2g3.8g0.5g0g
Vesi510g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz34g35kcal0.3g8.2g0g0.4g
Juusto, Valio arkijuusto340g1122kcal91.8g0g81.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g17g124kcal0.2g0.2g13.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10857kcal710.4g693.2g573g98g
Valittu annoskoko5000g5429kcal355.2g346.6g286.5g49g
Annoskoko puolitettuna2500g2714kcal177.6g173.3g143.3g24.5g
Arvot/100g100g109kcal7.1g6.9g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244670