Pitza

Pohja sekoitetaan ja levitetään voidellulle pellille, saa jäädä löysäksi.

Paista jauheliha jne. Maun mukaan täytteitä ja juustoa.

Vähän juustoa/kevyempi juusto, vähemmän kaloreita.

Paista pohjaa n. 10 minuuttia 225 asteessa ensin, sitten n. 10 minuuttia täytteiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2940 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese 100g360kcal18g45.6g7.7g17.5g
Hiiva, 50g25g15kcal3.3g0.3g0.1g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Neljänviljanhiutale 30g99kcal3g17.4g1g3.4g
Ruispuurohiutale100g320kcal10g65g2g13.9g
Vehnäjauho, sunnuntai325g1138kcal39g230.7g6.8g9.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1200g2730kcal228g0g204g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g900g183kcal5.4g34.2g2.7g12.6g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g140g32kcal2.4g4.5g0.6g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz40g41kcal0.4g9.6g0g0.5g
Juusto, Valio arkijuusto400g1320kcal108g0g96g0g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11760g12768kcal835.4g815g673.8g115.2g
Valittu annoskoko5880g6384kcal417.7g407.5g336.9g57.6g
Annoskoko puolitettuna2940g3192kcal208.9g203.8g168.5g28.8g
Arvot/100g100g109kcal7.1g6.9g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244670