Pitza

Pohja sekoitetaan ja levitetään voidellulle pellille, saa jäädä löysäksi.

Paista jauheliha jne. Maun mukaan täytteitä ja juustoa.

Vähän juustoa/kevyempi juusto, vähemmän kaloreita.

Paista pohjaa n. 10 minuuttia 225 asteessa ensin, sitten n. 10 minuuttia täytteiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2940 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese 13g45kcal2.2g5.7g1g2.2g
Hiiva, 50g3.1g1.9kcal0.4g0g0g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Neljänviljanhiutale 3.7g12kcal0.4g2.2g0.1g0.4g
Ruispuurohiutale13g40kcal1.2g8.1g0.2g1.7g
Vehnäjauho, sunnuntai41g142kcal4.9g28.8g0.9g1.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 150g341kcal28.5g0g25.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g113g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g18g4kcal0.3g0.6g0.1g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz5g5.1kcal0g1.2g0g0.1g
Juusto, Valio arkijuusto50g165kcal13.5g0g12g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1470g1596kcal104.2g101.8g84.2g14.4g
Valittu annoskoko735g798kcal52.1g50.9g42.1g7.2g
Annoskoko puolitettuna368g399kcal26.1g25.5g21.1g3.6g
Arvot/100g100g109kcal7.1g6.9g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244670