Pitza

Pohja sekoitetaan ja levitetään voidellulle pellille, saa jäädä löysäksi.

Paista jauheliha jne. Maun mukaan täytteitä ja juustoa.

Vähän juustoa/kevyempi juusto, vähemmän kaloreita.

Paista pohjaa n. 10 minuuttia 225 asteessa ensin, sitten n. 10 minuuttia täytteiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2940 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese 150g540kcal27g68.4g11.5g26.2g
Hiiva, 50g38g23kcal4.9g0.4g0.1g0g
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Neljänviljanhiutale 45g148kcal4.5g26.1g1.6g5.2g
Ruispuurohiutale150g480kcal15g97.5g3g20.8g
Vehnäjauho, sunnuntai488g1706kcal58.5g346.1g10.2g14.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1800g4096kcal342g0g306g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1350g274kcal8.1g51.3g4g18.9g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g210g48kcal3.6g6.7g0.8g0g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz60g62kcal0.5g14.5g0.1g0.7g
Juusto, Valio arkijuusto600g1980kcal162g0g144g0g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17640g19152kcal1252.8g1222.6g1010.6g172.8g
Valittu annoskoko8820g9576kcal626.4g611.3g505.3g86.4g
Annoskoko puolitettuna4410g4788kcal313.2g305.7g252.7g43.2g
Arvot/100g100g109kcal7.1g6.9g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244670