Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali531g112kcal6.4g18g1.1g11.1g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Paprika punainen 56g16kcal0.5g2.5g0.2g1.1g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g19g4.3kcal0.1g0.6g0.2g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön13g87kcal0.3g0.5g2g0g
Kasvisliemikuutio 6.9g21kcal0.7g0.9g1.6g0.1g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g19g154kcal0g0g17.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha375g622kcal71.1g0g37.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2660g2067kcal159.8g51g119.6g26.8g
Valittu annoskoko1330g1034kcal79.9g25.5g59.8g13.4g
Annoskoko puolitettuna665g517kcal40g12.8g29.9g6.7g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244737