Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali743g157kcal8.9g25.3g1.5g15.6g
Sipuli (kuorittu)87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Paprika punainen 79g23kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g26g6kcal0.2g0.8g0.2g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön18g122kcal0.4g0.8g2.8g0g
Kasvisliemikuutio 10g29kcal0.9g1.3g2.3g0.2g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g26g216kcal0g0g24g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha524g870kcal99.6g0g52.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3724g2894kcal223.6g71.8g167.4g37.6g
Valittu annoskoko1862g1447kcal111.8g35.9g83.7g18.8g
Annoskoko puolitettuna931g724kcal55.9g18g41.9g9.4g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244737