Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali849g179kcal10.2g28.9g1.7g17.8g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Paprika punainen 90g26kcal0.8g4g0.4g1.7g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g30g6.9kcal0.2g1g0.3g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön20g140kcal0.4g0.9g3.2g0g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1g1.5g2.6g0.2g
Vesi399g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g30g247kcal0g0g27.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha599g995kcal113.8g0g59.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4256g3308kcal255.4g82.2g191.4g42.8g
Valittu annoskoko2128g1654kcal127.7g41.1g95.7g21.4g
Annoskoko puolitettuna1064g827kcal63.9g20.6g47.9g10.7g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244737