Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali955g202kcal11.5g32.5g1.9g20.1g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Paprika punainen 101g30kcal1g4.5g0.4g1.9g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g34g7.8kcal0.2g1.1g0.3g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön23g157kcal0.5g1g3.6g0g
Kasvisliemikuutio 12g38kcal1.2g1.7g2.9g0.2g
Vesi449g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g34g278kcal0g0g30.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha674g1119kcal128.1g0g67.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4788g3721kcal288g92.4g215.2g48.2g
Valittu annoskoko2394g1861kcal144g46.2g107.6g24.1g
Annoskoko puolitettuna1197g930kcal72g23.1g53.8g12.1g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244737