Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1700g359kcal20.4g57.8g3.4g35.7g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Paprika punainen 180g53kcal1.7g8.1g0.7g3.4g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g60g14kcal0.4g1.9g0.5g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön40g280kcal0.9g1.8g6.4g0g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g60g494kcal0g0g55g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1200g1992kcal228g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8524g6625kcal512.2g164.4g383.2g85.8g
Valittu annoskoko4262g3313kcal256.1g82.2g191.6g42.9g
Annoskoko puolitettuna2131g1656kcal128.1g41.1g95.8g21.5g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244737