Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali318g67kcal3.8g10.8g0.6g6.7g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Paprika punainen 34g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g11g2.6kcal0.1g0.4g0.1g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön7.5g52kcal0.2g0.3g1.2g0g
Kasvisliemikuutio 4.1g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g11g93kcal0g0g10.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g373kcal42.7g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1596g1241kcal96g30.8g71.8g16g
Valittu annoskoko798g620kcal48g15.4g35.9g8g
Annoskoko puolitettuna399g310kcal24g7.7g18g4g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244737