Rinkutinkun kanariisipata

Kaikki ainekset pataan ja 200 astetta niin kauan, että vesi on imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2905 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 2048g7419kcal166.5g1618.1g11.5g34.8g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen2065g2685kcal351.1g41.3g169.4g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1377g386kcal8.3g81.9g2.8g34.4g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl34g310kcal0g0g34.4g0g
Vesi4475g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21599kcal1051.8g3482.6g436.2g142.6g
Valittu annoskoko10000g10799kcal525.9g1741.3g218.1g71.3g
Annoskoko puolitettuna5000g5400kcal263g870.7g109.1g35.7g
Arvot/100g100g108kcal5.3g17.4g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245081