Rinkutinkun kanariisipata

Kaikki ainekset pataan ja 200 astetta niin kauan, että vesi on imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2905 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 298g1078kcal24.2g235g1.7g5.1g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen300g390kcal51g6g24.6g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl5g45kcal0g0g5g0g
Vesi650g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2905g3137kcal152.8g505.8g63.4g20.8g
Valittu annoskoko1453g1569kcal76.4g252.9g31.7g10.4g
Annoskoko puolitettuna726g784kcal38.2g126.5g15.9g5.2g
Arvot/100g100g108kcal5.3g17.4g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245081