Rinkutinkun kanariisipata

Kaikki ainekset pataan ja 200 astetta niin kauan, että vesi on imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2905 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 1190g4310kcal96.7g940.1g6.7g20.2g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen1200g1560kcal204g24g98.4g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl20g180kcal0g0g20g0g
Vesi2600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11620g12549kcal611g2023.4g253.4g82.8g
Valittu annoskoko5810g6274kcal305.5g1011.7g126.7g41.4g
Annoskoko puolitettuna2905g3137kcal152.8g505.9g63.4g20.7g
Arvot/100g100g108kcal5.3g17.4g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245081