Rinkutinkun kanariisipata

Kaikki ainekset pataan ja 200 astetta niin kauan, että vesi on imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2905 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 1785g6466kcal145.1g1410.2g10g30.3g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen1800g2340kcal306g36g147.6g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g1200g336kcal7.2g71.4g2.4g30g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl30g270kcal0g0g30g0g
Vesi3900g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17430g18823kcal916.6g3035.2g380g124.2g
Valittu annoskoko8715g9412kcal458.3g1517.6g190g62.1g
Annoskoko puolitettuna4358g4706kcal229.2g758.8g95g31.1g
Arvot/100g100g108kcal5.3g17.4g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245081