Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Pekoni, paistettu 11g55kcal1.7g0g5.4g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g31g34kcal0.7g1g3.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g16g42kcal4.4g0g2.8g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g455kcal29.8g4g35.6g2.2g
Valittu annoskoko130g228kcal14.9g2g17.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna65g114kcal7.5g1g8.9g0.6g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390