Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 375g830kcal65.6g0g63.7g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Parsakaali brokkoli 306g107kcal14.1g6g0.9g7.7g
Pekoni, paistettu 106g547kcal17.5g0g53.9g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g313g344kcal7.2g9.7g31.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g163g423kcal43.9g0g27.6g0g
Mustapippuri 6.3g18kcal0.7g2.4g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2600g4554kcal298.8g39.2g355.2g19.8g
Valittu annoskoko1300g2277kcal149.4g19.6g177.6g9.9g
Annoskoko puolitettuna650g1139kcal74.7g9.8g88.8g5g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390