Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 450g997kcal78.7g0g76.5g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Parsakaali brokkoli 368g129kcal17g7.2g1.1g9.2g
Pekoni, paistettu 128g657kcal21g0g64.6g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g375g413kcal8.6g11.6g37.5g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g195g507kcal52.7g0g33.2g0g
Mustapippuri 7.5g21kcal0.8g2.9g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g5465kcal358.6g47g426.4g23.6g
Valittu annoskoko1560g2733kcal179.3g23.5g213.2g11.8g
Annoskoko puolitettuna780g1366kcal89.7g11.8g106.6g5.9g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390