Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 525g1163kcal91.9g0g89.2g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Parsakaali brokkoli 429g150kcal19.8g8.4g1.3g10.7g
Pekoni, paistettu 149g766kcal24.5g0g75.4g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g438g481kcal10.1g13.6g43.7g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g228g592kcal61.4g0g38.7g0g
Mustapippuri 8.8g25kcal1g3.4g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3640g6376kcal418.6g55g497.4g27.4g
Valittu annoskoko1820g3188kcal209.3g27.5g248.7g13.7g
Annoskoko puolitettuna910g1594kcal104.7g13.8g124.4g6.9g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390