Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 600g1329kcal105g0g102g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Parsakaali brokkoli 490g172kcal22.6g9.6g1.5g12.2g
Pekoni, paistettu 170g876kcal27.9g0g86.2g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g500g550kcal11.5g15.5g50g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g260g676kcal70.2g0g44.2g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4160g7287kcal478g62.6g568.6g31.6g
Valittu annoskoko2080g3643kcal239g31.3g284.3g15.8g
Annoskoko puolitettuna1040g1822kcal119.5g15.7g142.2g7.9g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390