Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 675g1495kcal118.1g0g114.7g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Parsakaali brokkoli 551g193kcal25.5g10.7g1.7g13.8g
Pekoni, paistettu 191g985kcal31.4g0g96.9g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g563g619kcal12.9g17.4g56.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g293g761kcal79g0g49.7g0g
Mustapippuri 11g32kcal1.2g4.3g0.4g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4680g8198kcal537.6g70.2g639.4g35.6g
Valittu annoskoko2340g4099kcal268.8g35.1g319.7g17.8g
Annoskoko puolitettuna1170g2050kcal134.4g17.6g159.9g8.9g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390