Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 721g1597kcal126.2g0g122.6g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Parsakaali brokkoli 589g207kcal27.2g11.5g1.8g14.7g
Pekoni, paistettu 204g1052kcal33.6g0g103.6g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g601g661kcal13.8g18.6g60.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g313g813kcal84.4g0g53.1g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8758kcal574.6g75.2g683.4g37.8g
Valittu annoskoko2500g4379kcal287.3g37.6g341.7g18.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2190kcal143.7g18.8g170.9g9.5g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390