Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.7g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 61g22kcal2.8g1.2g0.2g1.5g
Pekoni, paistettu 21g109kcal3.5g0g10.8g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g63g69kcal1.4g1.9g6.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g33g85kcal8.8g0g5.5g0g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g911kcal59.6g7.8g70.8g3.8g
Valittu annoskoko260g455kcal29.8g3.9g35.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna130g228kcal14.9g2g17.7g1g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390