Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 750g1661kcal131.2g0g127.5g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Parsakaali brokkoli 613g215kcal28.3g11.9g1.8g15.3g
Pekoni, paistettu 213g1094kcal34.9g0g107.7g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g625g688kcal14.4g19.4g62.5g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g325g845kcal87.8g0g55.3g0g
Mustapippuri 13g35kcal1.4g4.8g0.4g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5200g9109kcal597.6g78.2g710.6g39.4g
Valittu annoskoko2600g4554kcal298.8g39.1g355.3g19.7g
Annoskoko puolitettuna1300g2277kcal149.4g19.6g177.7g9.9g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390