Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1050g2325kcal183.7g0g178.5g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Parsakaali brokkoli 858g301kcal39.6g16.7g2.6g21.4g
Pekoni, paistettu 298g1532kcal48.9g0g150.8g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g875g963kcal20.1g27.1g87.5g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g455g1183kcal122.9g0g77.4g0g
Mustapippuri 18g49kcal1.9g6.7g0.6g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7280g12752kcal836.4g109.4g995.2g55g
Valittu annoskoko3640g6376kcal418.2g54.7g497.6g27.5g
Annoskoko puolitettuna1820g3188kcal209.1g27.4g248.8g13.8g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390