Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1350g2989kcal236.2g0g229.5g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Parsakaali brokkoli 1103g387kcal50.9g21.5g3.3g27.6g
Pekoni, paistettu 383g1970kcal62.9g0g193.9g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g1125g1238kcal25.9g34.9g112.5g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g585g1521kcal158g0g99.5g0g
Mustapippuri 23g63kcal2.5g8.6g0.7g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g16395kcal1075.8g140.8g1279.2g71g
Valittu annoskoko4680g8198kcal537.9g70.4g639.6g35.5g
Annoskoko puolitettuna2340g4099kcal269g35.2g319.8g17.8g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390