Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1442g3194kcal252.4g0g245.2g0g
Sipuli (kuorittu)120g33kcal1.6g5.8g0.2g2g
Parsakaali brokkoli 1178g413kcal54.4g23g3.5g29.4g
Pekoni, paistettu 409g2105kcal67.2g0g207.1g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g1202g1322kcal27.6g37.3g120.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g625g1625kcal168.8g0g106.3g0g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17517kcal1149.2g150.6g1366.6g75.6g
Valittu annoskoko5000g8758kcal574.6g75.3g683.3g37.8g
Annoskoko puolitettuna2500g4379kcal287.3g37.7g341.7g18.9g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390