Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 225g498kcal39.4g0g38.2g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 184g64kcal8.5g3.6g0.6g4.6g
Pekoni, paistettu 64g328kcal10.5g0g32.3g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g188g206kcal4.3g5.8g18.7g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g98g254kcal26.3g0g16.6g0g
Mustapippuri 3.8g11kcal0.4g1.4g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g2732kcal179.2g23.4g213g11.8g
Valittu annoskoko780g1366kcal89.6g11.7g106.5g5.9g
Annoskoko puolitettuna390g683kcal44.8g5.9g53.3g3g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390