Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2700g5979kcal472.5g0g459g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Parsakaali brokkoli 2205g773kcal101.9g43g6.6g55.1g
Pekoni, paistettu 765g3940kcal125.8g0g387.8g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g2250g2475kcal51.7g69.7g225g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1170g3042kcal315.9g0g198.9g0g
Mustapippuri 45g126kcal4.9g17.2g1.5g11.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g32791kcal2151.2g281.4g2558.6g141.6g
Valittu annoskoko9360g16396kcal1075.6g140.7g1279.3g70.8g
Annoskoko puolitettuna4680g8198kcal537.8g70.4g639.7g35.4g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390