Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g91g664kcal0.9g0.9g72.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 332g1140kcal33.9g232.6g4g11.6g
Sokeri 290g1176kcal0g289.4g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu11g9kcal0.2g2g0.1g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g11g41kcal0.4g9g0.4g0g
Neilikka, annos 4g5.7g21kcal0.2g4.5g0.2g0g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Puolukkasurvos sokeroimaton 170g66kcal0.7g11.6g0.9g4.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen341g113kcal11.2g16.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2528g6499kcal96.2g1142g156.6g32.6g
Valittu annoskoko1264g3250kcal48.1g571g78.3g16.3g
Annoskoko puolitettuna632g1625kcal24.1g285.5g39.2g8.2g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=247154