Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g102g747kcal1g1g81.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 374g1283kcal38.1g261.7g4.5g13.1g
Sokeri 326g1323kcal0g325.6g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu13g10kcal0.2g2.3g0.1g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g13g47kcal0.4g10.2g0.4g0g
Neilikka, annos 4g6.4g23kcal0.2g5.1g0.2g0g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g4.8g0g0.1g
Puolukkasurvos sokeroimaton 192g74kcal0.8g13g1g5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen384g127kcal12.7g18.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2844g7311kcal108.2g1285g176g37g
Valittu annoskoko1422g3656kcal54.1g642.5g88g18.5g
Annoskoko puolitettuna711g1828kcal27.1g321.3g44g9.3g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=247154